RetSoft ArchiefRetSoft Archief

Slimmer scannen en documenten beheren

Eindeloos zoeken naar documenten, e-mail of facturen is verleden tijd. Met onze slimme oplossingen voor scannen en documentbeheer bespaart u tijd en geld. Uw papieren archief kan de deur uit want met de slimme archiveeroplossing van RetSoft Archief hebt u alles wat nodig voor snel en gemakkelijk documentbeheer.

Complete oplossing

RetSoft Archief is een complete archiveringsoplossing waarin zowel gescande als digitale documenten (zoals e-mail, PDF, Officedocumenten, etc) kunnen worden opgeslagen. RetSoft Archief stelt u in staat snel en flexibel een overzichtelijk archief in te richten. Doordat documenten tekstdoorzoekbaar gemaakt worden is het gemakkelijk om informatie snel terug te vinden.
In de Expert versie van RetSoft Archief kunt u per gebruiker de lees- en bewerkrechten vastleggen. 

Razendsnel en efficïent

Professionele OCR techniek (tekstherkenning) maakt documenten razendsnel volledig tekstdoorzoekbaar. Documenten zijn daarna volledig tekstdoorzoekbaar. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen gescande of digitale documenten. Alle gevonden documenten worden getoond in één overzicht, met het meest relevante document bovenaan. Print het document met één druk op de knop of verstuur het als email.

RetSoft Archief: Hybride Cloud

RetSoft Archief maakt het mogelijk om (delen van het) archief in de Cloud op te slaan. Aan u de keus. Uw archief wordt gemakkelijk en veilig in de cloud opgeslagen en is naar keuze toegankelijk voor werken op afstand. Welke documenten dit zijn en wie er toegang heeft bepaald u zelf. De combinatie van lokale en cloud opslag garandeert u maximale veiligheid en beschikbaarheid.

Complete Outlook en Office integratie

Office-documenten kunt u direct en gemakkelijk vanuit Word, Excel of Outlook opslaan in RetSoft Archief.
Email kunt u vanuit Outlook opslaan inclusief alle bijlagen. RetSoft Archief integreert volledig in Office.

Van klein tot groot

Retsoft Archief is uniek vanwege zijn schaalbaarheid. Geschikt voor een ZZP-er bent met een klein archief maar ook voor een grote organisatie met een zeer grote hoeveelheid documenten en complexe archiveerprocessen. Door de vele mogelijkheden, de bescheiden prijs en het gebruiksgemak wordt RetSoft al jaren door vele duizenden organisaties naar tevredenheid gebruikt.

Directe koppeling met uw kopieerapparaat

Snel en gemakkelijk direct scannen naar het juiste archief vanaf uw multifunctional? RetSoft Archief maakt het mogelijk om rechtstreeks van uw mfp naar het archief te scannen met een druk op de knop. RetSoft ondersteunt oa koppelingen met OKI en Sharp.

Ervaar het zelf, 30 dagen gratis testen!

Zelf ervaren hoe eenvoudig het is om een digitaal archief te creëren en te beheren?
Vele tevreden klanten gingen u voor! Probeer RetSoft Archief nu 30 dagen gratis.
Zonder enige verplichting uiteraard.

RetSoft Archief gratis demoversie


Meer weten van RetSoft Archief? Bel 0488-745055 of E-mail