Document Solutions


Aterion levert maatwerk voor het MKB

Met slimme en betaalbare oplossingen helpen wij om grip te krijgen op de informatie en werkstromen in uw onderneming.


Content Central

Document beheer + workflow management

Snel en gemakkelijk altijd de juiste documenten bij de hand. De ingebouwde workflow module bewaakt de informatiestroom in uw onderneming zodat u exact weet wat de status van een factuur is of welke documenten er ontbreken om een opdracht uit te voeren.

Scannen / data capture

De automatische manier om werkprocessen te verbeteren

Hoe georganiseerd uw kantoor ook is, facturen en andere belangrijke documenten worden vaak aangeleverd op papier of in een formaat dat moeilijk in uw werkproces te integreren is. Het kost veel tijd en geld om de documenten te converteren, indexeren en organiseren zodat ze op de juiste plek worden opgeslagen. Wij organiseren snel en efficiënt uw documenten en ontlasten uw werknemer van vervelende administratieve taken.

Factuur scannen

Volledig geautomatiseerde scanoplossing voor Exact, Twinfield, Afas etc. Facturen worden op regelniveau gelezen en doorgeboekt naar uw administratie. Match automatisch facturen met pakbonnen of inkooporders. Zeer geschikt voor automatische verwerking van formulieren/ contracten/ facturen/ pakbonnen etc.

Output Management

Administratieve workflows vereisen vaak dat één enkel document naar verschillende afdelingen wordt gezonden, vaak met verschillende instellingen. Verhoog printproductiviteit door zelfs de meest complexe printroutines te veranderen in een één-klik operatie. Voorbeeld: maak met een druk op de knop verschillende afdrukken voor meerdere afdelingen van hetzelfde document.

Besparen op printkosten

Simpele maatregelen zoals kleurafdruk beheer kunnen zeer effectief en kostenbesparend werken. Die goedkope printer heeft juist dure toners nodig. Met behulp van een (gratis) printkostenscan krijgt u direct inzicht hoe u kunt besparen op printkosten.


           printkosten.jpg

 

Meer weten over document solutions? Bel 0488-745055 of E-mail.