Printerpark beheer

Geld wordt vaak op allerlei onzichtbare manieren verkwist: onnodige apparaten, te dure toners, inefficiënte machines. Dure werknemers die hun tijd verdoen aan simpele printproblemen. Onnodige belasting van de IT afdeling. Vaak worden er uren verspild in de communicatie met de verschillende leveranciers en verkopers over de aanschaf en onderhoud van printers en de levering van toners.

Managed Print Services

Met Aterion Managed Print Services (MPS) kunnen wij het beheer van uw volledige printerpark optimaliseren. Met een ons veelomvattende pakket stroomlijnen wij uw printerpark beheer. We maken wij het dagelijks gebruik makkelijker, verlagen we de belasting van uw IT-afdeling en verminderen we uw ecologische voetafdruk.

Analyseer -> optimaliseer -> beheer

Als uitgangspunt maken we een nauwkeurige analyse van de structuur en de behoeften van uw bedrijf. Daarna stellen we een gedetailleerd programma samen om specifieke knelpunten te optimaliseren. In de beheerfase zetten wij ServicePLUS in. Met als resultaat een forse reductie in de kosten voor beheer, minder verspilde tijd en een beter inzicht in het gebruik.

Wat voor bedrijf u ook bent, van Aterion MPS heeft u altijd voordeel.

ServicePLUS

Het ontzorgen en beheer van het dagelijkse gebruik van uw printerpark. Wij ondersteunen u actief waar nodig. U hoeft geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch geleverd wanneer dat nodig is. Maandelijks ontvangt u een overzicht van uw totale printergebruik, dus ook van andere merken.


Meer weten over printerpark beheer? Bel 0488-745055 of E-Mail