EDU Copy

Met EDUcopy bent u niet alleen verzekerd van de beste prijs maar ook van een uitstekende
all-in service voor probleemloos printen en kopiŽren.

Wij doen niet aan kleine lettertjes maar zijn gewoon eerlijk, helder en transparant. Verandert uw afdrukvolume structureel? Geen probleem, wij passen het servicecontract kosteloos aan zodat u niet teveel betaalt.

Voordelen EDUcopy:


  • Fors besparen op printen en kopiŽren
  • Gratis printkostenanalyse
  • 100% service
  • Helder en transparant aanbod
  • Flexibel servicecontract
  • Uitsluitend nieuwe apparatuur
  • Beter voor het milieu
  • Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf
Educopy.jpg

100% Service

EDUcopy staat voor 100% service. Wij houden niet van kleine lettertjes en gezeuren dat merkt u aan onze uitstekende service. Onze all-in servicecontracten zijn flexibel en kunnen kosteloos naar boven en beneden aangepast worden. En all-in betekent bij ons ook all-in. Dus inclusief alles behalve papier, stroom en nietjes

100% Flexibel servicecontract

Weet u wat de toekomst brengt? Wij ook niet! Verandert uw afdrukvolume structureel, wij passen gewoon het servicecontract aan. Zonder gezeur, zonder extra kosten! Zo bent u verzekerd van de beste service voor de beste prijs.

100% Beter voor het milieu

EDUcopiers zijn gebaseerd op het Kyocera ECOSYS principe. Dat staat voor een drastische reductie in het gebruik van nieuwe materialen, de invloed van producten op het milieu en afval tijdens productie en onderhoud. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee!

100% Gratis printkosten analyse

Wij maken geheel kosteloos een analyse van uw printkosten. Hiermee kunt u zien hoeveel u kunt besparen op het printen en kopiŽren. Heeft u al een offerte voor nieuwe apparatuur? Stuur deze aan ons op en wij doen u een beter aanbod (zonder kleine lettertjes)

100% All-in Service

All-in service betekent bij ons ook echt all-in. Geen verrassingen achteraf maar gewoon inclusief alles. U betaalt zelf alleen papier, stroom en nietjes.


Wilt u ook zorgeloos printen en kopiŽren? Bel 0488-745055 of E-Mail