EDUcopy: 100% voordeel

100% Service

EDUcopy staat voor 100% service. Wij houden niet van kleine lettertjes en gezeur en dat merkt u aan onze uitstekende service. Onze partner Kyocera levert zeer betrouwbare kopieerapparaten, en is in 2009 verkozen tot de beste serviceprovider van Nederland. Kyocera laat bedrijven als Dell, Ricoh, HP, OCE, Nashuatec en Canon ver achter zich. Met een score van 100% tevreden klanten, waarvan 15% zelfs zeer tevreden, staat Kyocera garant voor de beste service.

100% Flexibel

Weet u wat de toekomst brengt? Wij ook niet! Verandert uw afdrukvolume structureel, wij passen gewoon het servicecontract aan. Zonder gezeur, zonder extra kosten! Zo bent u verzekerd van de beste service voor de beste prijs.voor de beste service.

100% verzekerd

Alle multifunctionals zijn gratis verzekerd tegen onder andere brand, diefstal en waterschade.
Zelfs schade door eigen toedoen is gedekt.

100% beter voor het milieu

EDUcopiers zijn gebaseerd op het Kyocera ECOSYS principe. Dat staat voor een drastische reductie in het gebruik van nieuwe materialen, de invloed van producten op het milieu en afval tijdens productie en onderhoud.
Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee!Aterion adviseert u graag welke oplossing het beste bij uw huidige en toekomstige situatie past.

100% gratis printkosten analyse

Wij maken geheel kosteloos een analyse van uw printkosten. Hiermee kunt u zien hoeveel u kunt besparen op de kosten voor printen en kopiëren. Heeft u al een offerte voor nieuwe apparatuur? Stuur deze aan ons op en wij doen u een beter aanbod (zonder kleine lettertjes)


Ook besparen op printkosten op school? Bel 0488-745055 of E-mail.