Disaster Recovery

Hoe belangrijk is continuïteit voor uw onderneming?

Stelt u zichzelf eens de vraag: hoe belangrijk is bedrijfsdata voor mij en hoelang kan ik zonder mijn server?
Grote kans dat u die vraag niet 1-2-3 kunt beantwoorden. Wat u wel kunt beantwoorden is de vraag hoe belangrijk continuiteit voor uw onderneming is.

Disaster Recovery Plan (DRP)


Het Disaster Recovery Plan van Aterion is er op gericht om uw onderneming maximale continuiteit te bieden op het gebied van automatisering. Vaak wordt gedacht; wij maken toch iedere dag een backup? Ondanks dat duurt het vaak toch nog 3 - 5 dagen voordat alles weer volledig werkt na een systeemcrash.

In het geval van diefstal, brand of blikseminslag kan de benodigde tijd nog veel groter zijn. Daarom is het Disaster Recovery Plan van cruciaal belang voor de continuïteit van uw organisatie.

De betaalbare disaster recovery oplossing al vanaf € 239,-


Voor een grote organisatie hebben wij een disaster recovery plan ontwikkeld op basis van innovatieve technologien. Vervolgens hebben wij dat vertaald naar een betaalbare opolssing voor het MKB.

Dat betekent een enterprise disaster recovery oplossing voor een MKB prijs. Met onze DRP oplossing die ’platform onafhankelijk’ werkt, is uw server of werkplek na een calamiteit vaak binnen 4 - 6 uur weer volledig operationeel.

Een belangrijk onderdeel van onze disaster recovery oplossing is dat u (indien nodig) snel de beschikking hebt over vervangende hardware. Verder voorziet het Disaster Recovery Plan in een periodieke roll-back test. Hiermee simuleren wij een calamiteit als diefstal of brand. U bent zo altijd verzekerd van een goed werkende disaster recovery oplossing om de continuiteit van uw bedrijf te beschermen.

Een disaster recovery oplossing is altijd maatwerk en wij bewijzen u graag dat continuiteit voor uw bedrijf heel betaalbaar kan zijn. Met het Aterion Disaster Recovery Plan is de continuiteit van uw IT geen zorg maar een zekerheid!


Meer weten over DIsaster recovery? Bel 0488-745055 of E-Mail