Internet beveiliging

Sophos UTM - Alles in één oplossing

De Secpoint Protector is een Unified Threat Management (UTM) Security Appliance Een “alles in één“ beveiligingsoplossing met alle noodzakelijke modules inbegrepen. Deze ultieme bescherming wordt onderverdeelt in drie hoofdgroepen:

Sophos Endpoint Protection omvat:

  • Antivirus, Applicatie & Device Control, NAC en firewall
  • Ingebouwde web bescherming en patch assessment
  • Gegevensbescherming met geïntegreerde data-controle
  • Bescherming voor Microsoft Exchange
  • Bestands Encryptie
  • Anti Spam voor Exchange

Sophos

Aterion_sub

Sophos UTM - Bescherming bij de bron

Goede bescherming tegen spyware en virussen begint bij de bron. Daar waar alles uw bedrijf binnenkomt. De Sophos utm scant al het in en uitgaande internetverkeer en zorgt er voor dat problemen opgelost zijn voordat ze uw netwerk of server kunnen bereiken.

Meervoudige antivirus bescherming voor ALLE protocolllen

De toonaangevende Sophos UTM is wereldwijd bekend en is in gebruik bij grote ondernemingen zoals banken, en overheids instellingen alsook in de kleine ondernemingen. De oplossingen zijn van professionele aard en bieden een uitstekende beveiliging aan in het bedrijf tegen virussen, malware, spam, spyware, phishing, data protectie en zoveel meer.

De Sophos UTM is geschikt om mobile devices Apple, Android en Windows Smartphones optimaal te beveiligen.

Sophos Anti-Virus maakt Endpoint Security eenvoudig en betaalbaar voor alle gebruikers, ongeacht hun locatie of apparaat.

Alles wat je nodig hebt is opgenomen in één console en agent. Plus, is er een verscheidenheid aan endpoint beveiliging opties voor ieders budget en bedrijf.

Wilt u echte zekerheid - kies Sophos!

Denkt u dat u goed beveiligd bent of weet u het liever zeker?

Wij bieden u een vrijblijvende Security Audit aan. Deze beveiligings- en penetratiescan test uw netwerk en servers van binnen en buiten uw netwerk uitgebreid op zwakke plekken en mogelijk lekken. Wij gebruiken daarvoor oa de speciale Secpoint Penetrator Scan die continue uitgebreid wordt met de laatste kwetsbaarheden.


Meer weten over internet beveiliging? Bel 0488-45055 of E-Mail