Paymatic

Paymatic betaalsystemen voor kopieren, betaalsystemen voor munt en kaart.

De PayMatic® Coin & Card Copy is een stand-alone elektronische betaal-, en registratieoplossing voor afwaarderen per kopie. De PayMatic Coin & Card Copy is ontwikkeld om aan te sluiten aan vrijwel ieder merk en type kopieerapparaat en multifunctional.

Na het invoeren van een kaart met voldoende tegoed, of tegoed van een server account, of munten kan de machine worden gebruikt. Door op de "Start" knop te drukken van het kopieerapparaat wordt het tegoed afgeboekt na ieder kopie. Alle relevante meldingen worden weergegeven op het heldere grafische LCD display van de PayMatic® terminal.

De PayMatic® Coin & Card Copy ondersteund meerdere kaarttechnologieën zoals magneetkaarten, de Siemens SLE4442 contact chipkaart, en contactloze kaarten als MifareTM, Legic®, Hitag®, HiD. Voor contante betalingen is de PayMatic® Coin & Card uitgerust met een hoogwaardige elektronische muntproever voor het accepteren van 8 verschillende munten.

Door zijn innovatieve ontwerp ondersteunt de PayMatic® Coin & Card Copy 32 verschillende prijslijnen voor bijvoorbeeld A3 of A4, zwart/ wit of kleur kopie, scan, prints etc.


Wilt u ook werken met Paymatic? Bel 0488-745055 of E-mail.