Printerpark beheer

Besparen op printkosten

Geld wordt vaak op allerlei onzichtbare manieren verkwist: onnodige apparaten, te dure toners, inefficiënte machines. Dure werknemers die hun tijd verdoen aan simpele printproblemen. Onnodige belasting van de IT afdeling. Vaak worden er uren verspild in de communicatie met de verschillende leveranciers en verkopers over de aanschaf en onderhoud van printers en de levering van toners.

Managed Print Services

Met Aterion Managed Print Services (AMPS) kunnen wij het beheer van uw volledige printerpark optimaliseren. Dankzij ons veelomvattende pakket voor het stroomlijnen van printerpark beheer maken wij het gebruik makkelijker, verminderen we de belasting van uw IT-afdeling en verlagen wij de kosten.

Analyseer -> optimaliseer -> beheer

Als uitgangspunt maken we een nauwkeurige analyse van de structuur en de behoeften van uw bedrijf. Daarna stellen we een gedetailleerd programma samen om specifieke knelpunten in uw printprocessen te optimaliseren. In de beheerfase zetten wij oa ServicePLUS en maandelijkse rapportages in. Met als resultaat een forse reductie in de kosten voor beheer, minder verspilde tijd en een beter inzicht in het gebruik.

ServicePLUS

Het ontzorgen en beheer van het dagelijkse gebruik van uw printerpark. Wij ondersteunen u actief waar nodig. U hoeft geen tellerstanden meer door te geven en toner wordt automatisch geleverd wanneer dat nodig is. Maandelijks ontvangt u een overzicht van uw totale printergebruik, dus ook van andere merken.

Wat voor bedrijf u ook bent, van Aterion MPS heeft u altijd voordeel.


Meer informatie? Bel 0488-745055 of E-mail.