Kleuren printers

Kleuren printers

ATERION is de specialist in kleuren printers

Aterion kan u helpen vele duizenden euro’s te besparen op printkosten. Als gecertificeerd Champ partner van Kyocera bieden wij u een oplossing aan om fors te besparen op uw printkosten.

Betaald u niet te veel voor uw printer?
De aanschafprijs is pas het topje van de ijsberg. Verreweg de grootste kosten zijn de printkosten. Goedkoop een leuke kleuren-laserprinter kopen en dan schrikken van de prijs van nieuwe toners.

Waar let u op bij de aanschaf van een printer of kopieerapparaat:
  • Maximale printsnelheid?
  • Specificaties als resolutie, geheugen en papierbakken?
  • Aanschafprijs?
  • De kosten van toners en drums?
Kyocera P4040dn A3 laserprinter 3 ladesColour go Kyocera.jpg

Een printer geeft u inzicht in de te verwachten totale kosten. De unieke ECOSYS™ printers en multifunctionals zijn veel voordeliger in het gebruik. Bij ons betaald u een normale prijs voor een laserprinter of kopieerapparaat maar bespaart u fors op onderhoud en de aanschaf toners.

Doe de Printer Economy Check™

Op www.printkosten.nl kunt u zelf de printkosten vergelijken van bijna ieder merk laserprinter met een vergelijkbare Kyocera printer. U krijgt direct het resultaat te zien. Niet schrikken maar u kunt soms vele duizenden euro's besparen op printkosten.

ISO gecertificeerde printers en kopieerapparaten
Met de ISO 14001 certificering voldoen onze printers en kopieerapparaten aan strikte normen voor milieu. Met een Kyocera printer of kopieerapparaat bespaart u dus niet alleen op printkosten maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Wilt u ook meer weten? Bel 0488-745055 of E-mail